Raporti i testit SGS – Turi qelqi transparent, shishe qelqi – Metal i rëndë i nxjerrshëm, Testi i migrimit të metaleve të rënda, Fabrika e Kinës

Turi qelqi transparent, Metali i rëndë i Nxjerrshëm i Shisheve të Qelqit,

Testi i migrimit të metaleve të rënda

 

 

Metoda: Përgatitja e kampionit në acid acetik 3% (w/v) në tretësirë ​​ujore në 40℃ për 2 orë duke iu referuar EN1310-1:2004 për zgjedhjen e metodës së provës, e ndjekur nga analizimi duke përdorur spektrometrinë e plazmës së argonit të çiftuar në mënyrë induktive (ICP), të lidhur në mënyrë induktive spektrometria e masës plazma (ICP-MS) dhe Kromatografia Jon (IC) (migrimi i tretë)
Artikull testues: Migrimi specifik i antimonit; Migrimi specifik i arsenikut ;migrimi specifik i bariumit ;migrimi specifik i borit ;migrimi specifik i kadmiumit ;migrimi specifik i ceriumit ;migrimi specifik i kromit ;migrimi specifik i kobaltit ;migrimi specifik i fluorit ;migrimi specifik i lidershipit ; Migrimi specifik i manganit; migrimi specifik i nikelit; migrimi specifik i rubidiumit; migrimi specifik i zirkonit.

Raporti i testit SGS – Turi qelqi transparent, shishe qelqi – Metal i rëndë i nxjerrshëm, Testi i migrimit të metaleve të rënda, Fabrika e Kinës-HOWQINDLE-Qirinj, Qirinj aromatike, Qirinj Aromaterapie, Qirinj soje, Qirinj Vegan, Qirinj Kavanoz, Qirinj Shtylla, Komplete Dhuratash Qirinjsh, Vajra Esenciale, Difuzer kallami, Mbajtes qirinjsh,

 

Raporti i testit SGS – Turi qelqi transparent, shishe qelqi – Metal i rëndë i nxjerrshëm, Testi i migrimit të metaleve të rënda, Fabrika e Kinës-HOWQINDLE-Qirinj, Qirinj aromatike, Qirinj Aromaterapie, Qirinj soje, Qirinj Vegan, Qirinj Kavanoz, Qirinj Shtylla, Komplete Dhuratash Qirinjsh, Vajra Esenciale, Difuzer kallami, Mbajtes qirinjsh,

Raporti i testit SGS – Turi qelqi transparent, shishe qelqi – Metal i rëndë i nxjerrshëm, Testi i migrimit të metaleve të rënda, Fabrika e Kinës-HOWQINDLE-Qirinj, Qirinj aromatike, Qirinj Aromaterapie, Qirinj soje, Qirinj Vegan, Qirinj Kavanoz, Qirinj Shtylla, Komplete Dhuratash Qirinjsh, Vajra Esenciale, Difuzer kallami, Mbajtes qirinjsh,

 

 • Përbërja e xhamit: rërë kuarci 50%–60%, sodë hiri 30%, xhami i thyer 10%, agjent formues <0.1%, pluhur fishek toneri <0.1% .
  Nga përbërësit e mësipërm mund të shihet se përbërësi kryesor i qelqit është rëra kuarci, dhe përbërësi kryesor i rërës kuarci është silici dhe papastërtitë.
  Kjo do të thotë se për sa kohë që papastërtitë në rërën kuarci nuk përmbajnë metale të rënda, qelqi i prodhuar nga rëra kuarci është pa metale të rënda.
 • Ndotja e rërës kuarci vjen kryesisht nga ndotja nga burimet e ujit (lumë, shiu acid, etj.) dhe ndotja nga burimet e minierave.
 • Situata aktuale e ndotjes në zonat burimore të minierës: Aktualisht, në Kinë, nxjerrja e çdo minerali kërkon miratimin dhe licencën e Komisionit Kombëtar të Zhvillimit dhe Reformës për të inspektuar zonën e burimit të minierës. Mineralet pranë burimit të ujit janë të ndaluar shprehimisht nga miratimi i licencës dhe minierat. Prandaj, minierat ilegale janë zhdukur plotësisht në Kinë. vjet. Prandaj, nuk ka fare ndotje të burimeve minerare.
 • Statusi aktual i ndotjes së lumenjve me ndotjen e burimeve të ujit: Ligji për Mbrojtjen e Mjedisit të Kinës përcakton se është e ndaluar të ndërtohen tualete, kullota për bagëtinë, shkarkimi i feçeve, ujërat e zeza ose hedhja e mbeturinave brenda 50 metrave nga burimi i ujit (duke përfshirë lumenjtë dhe puset) ose brenda 30 metrave. përgjatë bregdetit të burimeve ujore sipërfaqësore. , mos spërkatni pesticide etj. pranë burimit të ujit. Ndalohen operimet minerare në zonat e mbrojtura të burimeve ujore. (Shpërndarja e zonës së mbrojtjes së burimit të ujit: zona e ujit nën vijën e lartësisë që korrespondon me nivelin mesatar shumëvjeçar të ujit brenda një rrezeje prej 500 metrash nga marrja e ujit të rezervuarit. Sipërfaqja e zonës ujore: 0.25 Kilometra katrorë. )
 • Status quo-ja e emetimeve të ndotjes nga ndërmarrjet: Kur shumë furnizues nuk janë në gjendje të dorëzojnë në kohë, ata gjithmonë do të përmendin “inspektimin e mbrojtjes së mjedisit, ndërtesat ilegale dhe objektet e zjarrfikësve”. Kina ka mbyllur dhjetëra mijëra ndërmarrje ndotëse (përfshirë mbarështimin e kafshëve, dhe feçet sterilizohen drejtpërdrejt pa sterilizim). Emetimet konsiderohen gjithashtu si ndërmarrje ndotëse). Pas vitesh inspektimi nga ekipi qendror i mbrojtjes së mjedisit, aktualisht, emetimet e ndërmarrjeve të mbijetuara janë të gjitha sipas standardeve dhe të padëmshme për mjedisin.
 • Prandaj, ndotja nga burimet e ujit dhe ndotja nga burimet e minierave janë eliminuar dhe metalet e rënda nuk mund të zbulohen nga materialet në prodhim.
 • Është gjithashtu për këtë arsye që xhami kinez është përfshirë në produktet pa kontroll.

Për sa kohë që jeni të gatshëm të paguani tarifën e testimit, një test i tillë i zbulimit të metaleve të rënda mund të bëhet sipas dëshirës, ​​pavarësisht se çfarë lloj shishe qelqi apo filxhani, për sa kohë që ofrohet nga ne, ai mund të kalojë.

 

CO QINGDAO JUAN BIDGE HOUSEware CO,. LTD